hella
bilstein
vdo
mann
Behr Hella Service
pagid
eibach
mintex

Η BILSTEIN προσφέρει αεραναρτήσεις και ηλεκτρονικά αμορτισέρ με ποιότητα πρώτης τοποθέτησης

Έτοιμοι για την αναπτυσσόμενη αγορά της εργοστασιακής αντικατάστασης

Το 1957, η BILSTEIN δημιούργησε το σημείο αναφοράς με το πρώτο αμορτισέρ πίεσης αερίου, τοποθετημένο σαν βασικός εξοπλισμός σε επιβατικό αυτοκίνητο και σήμερα αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται παντού εδώ και καιρό. Οι ειδικοί από το Ennepetal βρίσκονται βήματα μπροστά, όχι μόνο για να βοηθήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία στην περαιτέρω ανάπτυξη των κλασσικών συστημάτων αμορτισέρ αλλά και για να υλοποιήσουν αεραναρτήσεις και ηλεκτρονικές λύσεις. Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα δημιουργούν νέες επιπλέον απαιτήσεις για τα συνεργεία. Για αυτό η BILSTEIN δεν παρέχει μόνο τα κατάλληλα προϊόντα αντικατάστασης των εργοστασιακών, αλλά επίσης παρέχει έγγραφα, βίντεο εγκατάστασης και εκπαιδεύσεις, προκειμένου να διατηρεί τα συνεργεία ενημερωμένα για τις τελευταίες εξελίξεις. Συνεπώς η BILSTEIN εγγυάται μέγιστη άνεση μετά την πρώτη τοποθέτηση και στο aftermarket, δυναμική που ρυθμίζεται σχολαστικά για το κάθε όχημα και βέλτιστη οδηγική ασφάλεια.

Από οικονομικής άποψης, αυτός ο τομέας θα είναι ολοένα και πιο σημαντικός για τα συνεργεία: «Οι ηλεκτρονικές αναρτήσεις και αεραναρτήσεις δεν αφορούν πλέον αποκλειστικά τα πολυτελή αυτοκίνητα: Πρόσφατα όλο και περισσότερα αυτοκίνητα της μεσαίας κατηγορίας τις χρησιμοποιούν, δημιουργώντας μια αναπτυσσόμενή αγορά», εξηγεί ο Rainer Popiol, Επικεφαλής Εκπαίδευσης της BILSTEIN. Η εγκατάσταση τους γενικά δεν παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις για τα συνεργεία, με την προϋπόθεση ότι ακολουθούν κάποιες οδηγίες και ειδικά εργαλεία όπου είναι απαραίτητα. Τα εξαρτήματα BILSTEIN είναι βελτιστοποιημένα για εύκολη εγκατάσταση και παραδίδονται μαζί με λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης.

Η μονάδα αερανάρτησης BILSTEIN B4

Όπως όλα τα προϊόντα B4 της BILSTEIN, η μονάδα αερανάρτησης B4 αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση αντικατάστασης της εργοστασιακής: Μόνο γνήσια και νέα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης χρησιμοποιούνται. Μείνετε μακριά από τις ανακατασκευές με ανακυκλωμένα παλιά εξαρτήματα, τα οποία δελεάζουν με τις φαινομενικά καλές τιμές: σε αυτές τις περιπτώσεις αντικαθίσταται μόνο η φούσκα αέρα και όχι το αμορτισέρ και η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ελέγχου, που σημαίνει ότι τα προβλήματα είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ηλεκτρονική βαλβίδα ελέγχου - ένα σημαντικό και κορυφαίας ανάπτυξης εξάρτημα - απλά καταργείται. Αυτό καθιστά την ενεργή μονάδα αερανάρτησης ανεπαρκή με αποτέλεσμα την βέβαιη απώλεια της οδηγικής ασφάλειας.

Αντικατάσταση ηλεκτρονικής εργοστασιακής: B4 DampTronic® και B6 DampTronic®

Οι συμβατικές αναρτήσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν ηλεκτρονικές λύσεις σε όλο και περισσότερες κατηγορίες και μοντέλα. Το εύρος κυμαίνεται από A για το ADS (Mercedes-Benz) και C για CATS (Jaguar) σε D για DCC (Volkswagen) και E για EDC (BMW) μέχρι P για PASM (Porsche). Αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις για την αντικατάσταση των εργοστασιακών, οι οποίες όχι μόνο πρέπει να αντιστοιχούν στο 100% των αρχικών εργοστασιακών, αλλά επίσης να καλύπτουν και όλες τις προβλεπόμενες λειτουργίες. Τα BILSTEIN B4 αμορτισέρ πίεσης αερίου με την λειτουργία DampTronic® δεν είναι μόνο τα ίδια με τα αρχικά αμορτισέρ όσον αφορά τα υλικά και τις προδιαγραφές, αλλά επίσης διατηρούν όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με την αρχή του plug-and-play, καθιστώντας την τόσο εύκολη όσο ένα παιδικό παιχνίδι.

Για πελάτες που δεν είναι ικανοποιημένοι με τα εργοστασιακά αμορτισέρ τους ή τις αναρτήσεις τους ή που πρέπει να αντιμετωπίσουν καθημερινά ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες με το όχημά τους, η BILSTEIN έχει έναν άσσο στο μανίκι της: το αμορτισέρ πίεσης αερίου BILSTEIN B6 DampTronic® που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την εργοστασιακή ηλεκτρονική ανάρτηση. Δεν είναι μόνο 100% σαν το αρχικό αλλά επιπλέον προσφέρει αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα στην ασφάλεια και τις επιδόσεις – χωρίς αλλαγή ελατηρίων και χωρίς πρόσθετη καταχώρηση TÜV.

Η ιδανική αντικατάσταση εργοστασιακών για σύγχρονα οχήματα

Με τις μονάδες αερανάρτησης B4 καθώς και με τα B4 DampTronic® και B6 DampTronic® αμορτισέρ αντικατάστασης για ηλεκτρονικές λύσεις αναρτήσεων, η BILSTEIN προσφέρει στα συνεργεία την ιδανική λύση αντικατάστασης για την επισκευή και συντήρηση των σύγχρονων οχημάτων. Τα προϊόντα διακρίνονται από την ποιότητα που αντιστοιχεί 100% στον εργοστασιακό ή ακόμα και τη βελτίωση, με πολύ καλή αναλογία τιμής-απόδοσης. Επιπλέον, διατηρούνται όλες οι αρχικές διαθέσιμες λειτουργίες. Χάρη στην εγκατάσταση plug-and-play, τα λεπτομερή έγγραφα και τις εκπαιδεύσεις, παρέχεται υποστήριξη στα συνεργεία για την εγκατάσταση. Αυτό βοηθά στην αποφυγή λαθών και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και κόστος για επιστροφές, παράπονα και αναπροσαρμογές.

www.bilstein.gr

www.facebook.com/bilsteingr

BILSTEIN air springs electronic dampers workshops GR

Λ.Συγγρού 246 & Δαβάκη
Καλλιθέα, τκ.17672
+30 210 9531690-5
+30 210 9531696-7
info@electra-hellas.gr

Αποδοχή Cookies