hella
bilstein
vdo
mann
Behr Hella Service
pagid
eibach
mintex

MANN-FILTER: Καινοτομία στην ποιότητα πρώτης εφαρμογής

Η MANN-FILTER προσφέρει στην αγορά καινοτόμα προϊόντα με ποιότητα 100 % στην πρώτη εφαρμογή.

Το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει λύσεις για τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά καθώς και για τις εφαρμογές εκτός αυτοκινητόδρομων.


Η MANN-FILTER της MANN+HUMMEL που είναι κορυφαίος ειδικός στα φίλτρα, προσφέρει πολυάριθμα προϊόντα για χρήση τόσο στην αγορά της πρώτης εφαρμογής όσο και στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών. Η εταιρεία, για παράδειγμα, έχει αναπτύξει νέα φίλτρα αέρα με εύκαμπτα εξωτερικά περιγράμματα που κάνουν πιο αποτελεσματική την χρήση του χώρου που συνεχώς συρικκνώνεται στο όχημα. Όπως τα MANN-FILTER Flexline C 26 017 και C 30 030, τα φίλτρα αέρα διατίθενται στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Με το καινοτόμο φίλτρο αέρα MANN-FILTER C 25 024, υπάρχει και μια νέα εξέλιξη στο τμήμα επαγγελματικών οχημάτων, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό του περιβλήματος.
"Με τη χρήση πανομοιότυπων εξαρτημάτων στην αγορά πρώτης εφαρμογής και στην αγορά ανταλλακτικών, προσφέρουμε 100% ποιότητα στα προϊόντα MANN-FILTER πρώτης εφαρμογής ", εξηγεί ο Karsten Muller, Διευθυντής Product Management IAM στη MANN + HUMMEL. Συνεπώς, οι πελάτες μας μπορούν πάντα να βασίζονται στα πρωτότυπα προϊόντα MANN-FILTER."

Ευέλικτα εξωτερικά περιγράμματα για βελτιωμένη απόδοση.
Ένα παράδειγμα μεταξύ πολλών προϊόντων MANN-FILTER που διατίθεται για τα καινούργια αυτοκίνητα είναι το φίλτρο αέρα Flexline με τα εύκαμπτα εξωτερικά περιγράμματα, που εκκρεμεί να λάβει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το ίδιο φίλτρο διατίθεται επίσης σε ποιότητα 100% πρώτης εφαρμογής στην ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά με κίτρινη και πράσινη συσκευασία MANN-FILTER.
Η MANN-FILTER Flexline χρησιμοποιεί αποτελεσματικά χώρους εγκατάστασης με καμπυλωτά εξωτερικά περιγράμματα. Επειδή τα περιγράμματα του φίλτρου αέρα κατασκευάζονται με την τεχνολογία λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να παραχθεί σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα. Έτσι, η Flexline αντιπροσωπεύει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα επίπεδη φίλτρα αέρα με ευθεία ορθογώνια, τραπεζοειδή και πολυγωνικά άκρα, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα: Το φίλτρο αέρα C 26 017 έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως το 11% μεγαλύτερο εμβαδόν φίλτρου, 22% υψηλότερη χωρητικότητα συγκράτησης σκόνης και μείωση απώλειας πίεσης κατά 16%. Ταυτόχρονα, τα νέα φίλτρα αέρα Flexline είναι επίσης πιο επίπεδα από τα τυποποιημένα προϊόντα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα εγκατάστασης.
Η MANN + HUMMEL έχει καταθέσει αρκετά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία παραγωγής και το σχεδιασμό του φίλτρου αέρα Flexline στο Γερμανικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων καθώς και σε άλλες χώρες.

Ποιότητα πρώτης εφαρμογής και σε επαγγελματικά οχήματα
«Δεν βασιζόμαστε μόνο στην ποιότητα της πρώτης εφαρμογής στα επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά και στις εφαρμογές εκτός αυτοκινητοδρόμων και επαγγελματικών οχημάτων», λέει ο Muller. "Για τα επαγγελματικά οχήματα, για παράδειγμα, προσφέρουμε ένα νέο φίλτρο αέρα με ένα χείλος στεγανοποίησης στην κατώτερη πλάκα, που ήδη χρησιμοποιείται στην παραγωγή ενός κατασκευαστή επαγγελματικών οχημάτων. Στην ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία το ίδιο φίλτρο είναι διαθέσιμο ως MANN -FILTER C 25 024 για διάφορα φορτηγά Scania NCG. "

Εύκολη συντήρηση
Όταν το φίλτρο αέρα αφαιρεθεί προς τα επάνω, έξω από το περίβλημα κατά τη διάρκεια της αλλαγής, ένα άνοιγμα εκτίθεται στο κάτω μέρος του περιβλήματος. Εάν το περίβλημα του φίλτρου έχει λερωθεί ώστε να χρειάζεται να ξεπλυθεί με νερό, οι σκόνες μπορούν απλώς να στραγγίσουν μέσα από αυτό το άνοιγμα. Το νέο φίλτρο εισάγεται με τη βοήθεια ενός μηχανικού για να βεβαιωθεί ότι έχει τοποθετηθεί σωστά στη σωστή θέση. Το άνοιγμα εκροής σκόνης κλείνει από το χείλος στεγανοποίησης της κάτω πλάκας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το σύστημα φίλτρου αέρα είναι σφικτό κατά τη λειτουργία.

Το καινοτόμο φίλτρο αέρα προσφέρει καλή σταθερότητα στο νερό, αποτελεσματικό διαχωρισμό σκόνης 99,9%, πιστοποιημένο με ISO και χωρητικότητα αποθήκευσης σκόνης έως 4,4 λίβρες σωματιδίων. Μια ταινία με σπειροειδή επένδυση εξασφαλίζει την προστασία της λαβής μέσω της σφικτής περιέλιξης στην επάνω περιοχή του φίλτρου. Σταθεροποιεί επίσης τις πτυχές για να αποτρέπεται η συσσώρευση τους σε ένα μπλοκ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, έτσι ώστε να διατηρείται ολόκληρη η επιφάνεια του φίλτρου. Το φίλτρο χωρίς μέταλλο σημαίνει ότι η αποτέφρωση του MANN-FILTER C 25 024 είναι φιλική προς το περιβάλλον.
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καταχωρήθηκε στο Γραφείο Γερμανικών Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων για τη σύνδεση μεταξύ της τελικής πλάκας και του περιβλήματος.
Εκτός από πολλές άλλες καινοτομίες, τόσο το MANN-FILTER Flexline όσο και το MANN-FILTER C 25 024 παρουσιάζονται στην Automechanika 2018 στη Φρανκφούρτη.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αρχική ποιότητα MANN-FILTER OE για εργαστήρια και χονδρέμπορους διατίθενται στην ιστοσελίδα www.oe-quality.mann-filter.com

General Image OE2018 MF HighRes PSD 0618 MHDE e1531406227130

Λ.Συγγρού 246 & Δαβάκη
Καλλιθέα, τκ.17672
+30 210 9531690-5
+30 210 9531696-7
info@electra-hellas.gr

Αποδοχή Cookies