hella
bilstein
vdo
mann
Behr Hella Service
pagid
eibach
mintex

VDO TIS-Web Motion

Λειτουργίες Τηλεματικής συμπληρώνουν τον υπολογισμό του χρόνου οδήγησης και ανάπαυσης

Δομή της εφαρμογής και κόστος σχεδιασμένα για μικρούς και μεσαίους στόλους

Η Continental αποκαλύπτει τη νέα της εφαρμογή στην έκθεση transport logistic στο Μόναχο.

Έξυπνη λύση για τους στόλους: Η Continental ανέπτυξε μια entry-level λύση για την διαχείριση του στόλου που παρέχει σε μικρούς και μεσαίους στόλους εύκολη και ανέξοδη πρόσβαση στην Τηλεματική. Η διεθνής τεχνολογική ομάδα λανσάρει το πακέτο της VDO, TIS-Web Motion στην αγορά. Συνδυάζει τις λειτουργίες Εντοπισμού και Παρακολούθησης της Τηλεματικής, καθώς και την παρακολούθηση των ελαστικών, σε ένα πακέτο. Το VDO TIS-Web Motion δείχνει πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι σε συνδυασμό με το TIS-Web που υπολογίζει και αρχειοθετεί τις ώρες οδήγησης και τις περιόδους ανάπαυσης, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δουν τις υπολειπόμενες ώρες οδήγησης των οδηγών και άλλες σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρίες οδικών μεταφορών, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τα πεδία διαχείρισης των οδηγών, των οχημάτων και των νομικών απαιτήσεων. Οι ειδικοί της Continental θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης για τη νέα αυτή δυνατότητα που αφορά τις εταιρίες οδικών μεταφορών από τις 9 έως τις 12 Μαΐου στην έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας και μεταφορών transport logistic 2017.

“Η ταχύτερη ροή των πληροφοριών και η υψηλή διαφάνεια στην μετάδοση των δεδομένων οδηγού και οχήματος αυξάνουν την αποδοτικότητα και τον έλεγχο του κόστους στις διαδικασίες των logistics,” λέει ο Dr. Lutz Scholten, Επικεφαλής των Tαχογράφων, της Τηλεματικής και των Υπηρεσιών της Continental. “Χάρη στο TIS-Web Motion, διεκπεραιωτές και διαχειριστές στόλου λύνουν γρήγορα βασικά θέματα απόδοσης δεδομένου ότι μπορούν με μια ματιά να δουν πότε και πού μπορούν να διαθέσουν τους οδηγούς και τα οχήματά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “Στόχος μας είναι να μπορέσουν οι μικροί και μεσαίοι στόλοι να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες.” Το 2016 η μελέτη που έκανε η Continental σχετικά με την κινητικότητα, “The Connected Truck” , έδειξε ότι το 40% των μικρών στόλων με οχήματα λιγότερα από 50 δεν έχουν λογισμικό για την διαχείριση του στόλου τους, τον προγραμματισμό των οδηγών και τον έλεγχο της οδηγικής συμπεριφοράς.

Γι’ αυτό η Continental επικεντρώθηκε στο να κάνει εύκολη την είσοδο των διαχειριστών των μικρών στόλων στον κόσμο της τηλεματικής, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο σχεδιασμό της δομής του κόστους, χωρίς να υπάρχει ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου για το VDO TIS-Web Motion και με την μηνιαία χρέωση να βασίζεται στον αριθμό των οχημάτων που εμπλέκονται.

Η άμεση μεταφορά δεδομένων επιτρέπει γρήγορες αντιδράσεις

Το TIS-Web Motion μεταδίδει διαδρομές, θέσεις και άλλα δεδομένα οχημάτων και οδηγών απευθείας στις οθόνες των διαχειριστών, όπου μπορούν να δουν τις πιο πρόσφατες θέσεις τους και τους χρόνους του ταξιδιού. Το TIS-Web Motion αποθηκεύει τα δεδομένα για 3 μήνες. Αυτή η γρήγορη και διάφανη μετάδοση επιτρέπει στους διαχειριστές να αντιδράσουν σε ένα πρώιμο στάδιο καθώς παίρνουν άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: ‘’Που βρίσκονται οι οδηγοί και τα οχήματά μου?”, “Αξιοποιούνται πλήρως?” και “Ποιες είναι οι ώρες οδήγησης και ανάπαυσής τους?”. Αυτή η ταχεία αντίδραση σημαίνει ότι μπορούν επιπλέον φορτία να ληφθούν και διαδρομές ν’ αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η χαμηλή πίεση των ελαστικών ανιχνεύεται αμέσως αποφεύγοντας την αυξημένη κατανάλωση καυσίμων. “Το TIS-Web Motion πραγματικά προωθεί την οικονομική και αποδοτική οδήγηση,” λέει ο Dr. Lutz Scholten.

TIS-Web Motion, δείχνει στους διεκπεραιωτές και τους διαχειριστές του στόλου τις σημαντικότερες πληροφορίες με μια ματιά.

vdo tts wirelesssolutions nv03 2017 mc

Λ.Συγγρού 246 & Δαβάκη
Καλλιθέα, τκ.17672
+30 210 9531690-5
+30 210 9531696-7
info@electra-hellas.gr

Αποδοχή Cookies